De familie Muis (4+)

ONTBIJTFILM
zo 30 mrt 10:30 - 11:20
zo 30 mrt
10:30 - 11:20
  • zo 30 mrt
    10:30 - 11:20
    Westrand - theaterzaal (vrije zit)

Drie gevoelige en lichtvoetige verhalen over een bonte en erg diverse micromaatschappij.

In het bos wonen vogels, eekhoorns en muizen. Allemaal anders, allemaal uniek, allemaal samen. Deze gevoelige, poëtische en lichtvoetige verhalen tonen hoe dat gaat, samenleven in de natuur. Daar kunnen wij als mensen misschien nog iets van leren?

In drie zachtaardige, korte animatiefilms vol mooie kleuren ontdekken we hoe iedereen van elkaar verschilt en wat het betekent om een thuis te vinden. Van de makers van het mooie Yuku en de Himalayabloem.

ONTBIJTFILMS

Een ontbijtfilm is een film op zondagochtend om 10u30. Voor de film kan je genieten van een (h)eerlijk ontbijt in Westrand vanaf 9u. Met liefde bereid door Laura van Tapart en geserveerd door team kind! Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt! Bestel je ontbijt via formule 2 ten laatste op de woensdag voorafgaand aan de ontbijtfilm.

Tapart wil mensen en smaken samen brengen. Het liefst van al rond een gezellige tafel om verhalen en lekkere gerechten te delen. 

Jarig? Maak van de ontbijtfilm jouw verjaardagsfeestje! Breng 9 personen extra mee en krijg zelf gratis toegang en een leuke verrassing. Geldig zowel voor formule met als zonder ontbijt. 

Credits

Regie Célia Tisserant, Arnaud Demuynck, Rémi Durin, Marjolaine Perreten 
Animatiefilm -  2023 – BE/FR/CH - 50 minuten – Nederlands gesproken, zonder ondertitels.