Anne van Zantwijk

Witte Ruis

Soundos (NL)
za 10 mei 20:30
za 10 mei
20:30
  • za 10 mei
    20:30
    Westrand - theaterzaal (stoelkeuze)

Nederlandse Soundos neemt als een vleesgeworden stroomstootwapen geen blad voor de mond.

Wie kent Soundos El Ahmadi ondertussen nog niet? Na haar deelname aan De Slimste Mens ter Wereld en enkele passages bij De Tafel van Gert, heeft ze met haar uitbundige humor de voordeuren van alle Vlaamse huiskamers los aan flarden geblazen.

You love her or you hate her: Soundos El Ahmadi. Comedian. Actrice. Covergirl. Tafeldame. Roastkoningin. Luis in de pels van racisten en populisten. Dictator van haar eigen Instagram. Vlaanderen leerde haar kennen tijdens De Slimste Mens ter Wereld waar ze geen blad voor de mond nam en zowel jury als presentator op haar authentieke, ad rem-manier een hak zette. 

​Maar in Nederland is Soundos al langer een fenomeen. Zo was ze naast het theater al te zien als comedian en presentator in programma's als Celebrity Matchmakers, Echt Waar!?, Thank You For The Music, Comedy Central Roasts, The Roast of Giel Beelen en Ruben en de Idioten. Ook was ze finaliste bij Wie is de mol en Expeditie Robinson. Daarnaast is ze ook de eerste Nederlandse vrouwelijke comedian met een eigen Netflix Special.

Harder werken, zichzelf blijven en nóg beter worden, dat is wat ze doet. Vallen en weer opstaan. Altijd. Met haar twee middelvingers in de lucht.

Soundos
Anne van Zantwijk

Credits

Creatie en uitvoering Soundos El Ahmadi

Duur van de voorstelling: nog niet gekend.

Link naar site gezelschap: https://www.soundos.nl/