Studio Edelweiss

13

William Boeva
za 30 nov 20:30
za 30 nov
20:30
  • za 30 nov
    20:30
    Westrand - theaterzaal (stoelkeuze)

Laaiend enthousiast publiek, uitverkochte tour en 5-sterren reviews voor William Boeva’s 4e zaalshow.

Is uw deur op slot? Is uw oven uit? Hebt ge het licht uitgedaan? Hij loopt enkel op de witte strepen van het zebrapad en nooit onder een ladder. Daar is niks mis  mee. Toch? En iedereen ... Wacht! Is uw deur op slot? Is uw oven uit? Hebt ge het licht uitgedaan? 

Hij loopt enkel op de witte strepen van het zebrapad en nooit onder een ladder. Daar is niks mis mee. Toch? En iedereen weet dat 13 een ongeluksgetal is. Maar bij 12 en 14 voelt hij zich ook niet meer zo comfortabel en dat is misschien toch wat te ver doorgeslagen? William Boeva werkt volop aan zijn gezondheid, fysiek en mentaal. Een volledige ... Sorry, momentje.

Is uw deur op slot? Is uw oven uit? Hebt ge het licht uitgedaan?

William Boeva werkt volop aan zijn gezondheid, fysiek en mentaal. Een volledige dag heeft hij ervoor ingepland. Maar hij is wat tijd verloren bij het tellen van de trappen. En hij moest nog eens bellen naar zijn moeder. En voor de zekerheid heeft hij toch de trappen nog eens opnieuw geteld, je weet maar nooit.

Ontdek de 4e zaalshow van William Boeva, waarin hij probeert in pijnlijk hilarische situaties de schijn hoog te houden dat hij alles onder controle heeft. Balancerend tussen een dwangstoornis en een hoop sociale verplichtingen, vraagt hij zich af wie nu eigenlijk de controle heeft over zijn brein.

Zelden maakte een comedian meer indruk dan William Boeva. Met zijn grappen, zijn acteertalent, vertelkunst en ingenieuze opbouw. Het heeft naar verluidt bloed, zweet en tranen gekost om '13' te maken, maar het resultaat is dan ook de beste Vlaamse comedy-voorstelling die we in lange tijd gezien hebben. (...) Wat een show.

De Standaard

Pers

Stand-upcomedian William Boeva legt in zijn show '13' de lat torenhoog, en springt er probleemloos over. (...) Een ijzersterke show die je alle hoeken van Boeva's zolderkamer laat zien: de geestige, de donkere, de geëngageerde, de maatschappijkritische, de poëtische en - last but not least - de liefhebbende. 
– in Knack Focus

Credits

Spel William Boeva

Duur van de voorstelling: nog niet gekend

Link naar de website van het gezelschap: https://www.williamboeva.be/