Kung Fu Panda 4 (7+)

VAKANTIEFILM
wo 30 okt 14:00 - 15:34
wo 30 okt
14:00 - 15:34
  • wo 30 okt
    14:00 - 15:34
    Westrand - theaterzaal (vrije zit)

Hij is terug, Po, de onwaarschijnlijk kungfumeester! 

Na veel gevaarlijke avonturen waarin hij de grootste schurken ter wereld verslaat met zijn ongekende moed en waanzinnige vechtkunsten, wordt Po uitverkoren tot spiritueel leider van de Vredesvallei. Maar Po weet net zo veel over spiritueel leiderschap als over diëten. Bovendien moet hij heel snel een nieuwe Drakenkrijger vinden en trainen voor hij zijn nieuwe positie kan innemen.

Tot overmaat van ramp, duikt er ook nog Kameleon, een kwaadaardige, machtige superschurk op. Die heeft haar kleine kraaloogjes laten vallen op Po’s Staf der Wijsheid, waarmee ze alle grote schurken die Po naar het geestenrijk heeft gestuurd terug kan halen. De sluwe, scherpzinnige dief Zhen is een steppevos die Po nogal tegen zijn vacht instrijkt, maar die onmisbare talenten blijkt te hebben.

Om de Vredesvallei te beschermen moet dit komische, vreemde duo, Po en Zhen, samenwerken. Gaandeweg ontdekt Po dat helden op de meest onwaarschijnlijke plekken opduiken.

VAKANTIEFILMS
In de herfstvakantie, de krokusvakantie en de paasvakantie  plannen we telkens op woensdag een animatiefilm om 14:00! Tijd om even weg te dromen in de rode zetels van de theaterzaal en  te genieten van topfilms. Samen op stap, samen beleef je meer! 

Kung Fu Panda 4

Credits

Regie Mike Mitchell 
Animatiefilm – Komedie – Fantasie - 2024 – VS / China – 94 minuten – Vlaams gesproken.

KUNG FU PANDA 4 wordt geregisseerd door Mike Mitchell (Trolls, Shrek Forever After) en geproduceerd door Rebecca Huntley (The Bad Guys). De co-regisseur van de film is Stephanie Ma Stine (She-Ra and the Princesses of Power). In 2008 werd Kung Fu Panda, het voor een Academy Award® genomineerde eerste deel, DreamWorks Animations best verdienende originele animatiefilm.