Darcy Grant

Ten Thousand Hours (9-99)

Gravity & Other Myths (AUS)
wo 6 nov 19:30 - 20:30
wo 6 nov
19:30 - 20:30
  • wo 6 nov
    19:30 - 20:30
    Westrand - theaterzaal (stoelkeuze)

Speelse en spectaculaire circusshow vol van visuele verhalen, beweging en hedendaagse dans.

Gravity & Other Myths maakte naam met prachtige voorstellingen waarin het technische perfectie combineert met inhoud, humor en straffe performers. Het is een gezelschap dat voorstellingen brengt die verder gaan dan acrobatie: het brengt visuele verhalen, beweging en hedendaagse dans. 

Dit internationaal gerenommeerd Australisch gezelschap was al twee keer te gast in Westrand en kon elke keer rekenen op een heel enthousiast publiek.

Ten Thousand Hours is een ode aan alles wat nodig is om grote dingen te bereiken: bloed, zweet, tranen, moed, doorzettingsvermogen en vooral… heel veel tijd. Iedereen is wel ergens goed in. Maar weinig mensen kunnen wat deze acht acrobaten en de drummer laten zien. Ten Thousand Hours is een speelse en spectaculaire show die toont wat er aan voorafging om tot dit resultaat te komen.

Gepresenteerd door Aurora Nova


AL (alle leeftijden)
Het AL-label staat bij voorstellingen die houden van een generatiemix. Gelaagde en verbindende voorstellingen die floreren wanneer het publiek een mix is van verschillende leeftijden. Volwassenen, kinderen, jongeren samen, over de generaties heen. Let wel; er is steeds een onderleeftijd vermeld die per voorstelling kan verschillen.

Credits

 

AL (alle leeftijden) - Deze voorstelling is geschikt voor alle leeftijden vanaf 9 jaar. 

Er is geen inleiding bij deze voorstelling.