Ontvang een seizoensbrochure

Omdat het programma onderhevig blijft aan verdere evoluties, kiezen we dit jaar voor een beknopte seizoensbrochure. Krijg je deze in augustus graag in je brievenbus? Vraag hem dan voor 10 juli aan via onderstaande link. Vergeet zeker je adres niet in te vullen. Je kan je exemplaar natuurlijk ook gewoon komen halen in Westrand. 

Vraag de brochure aan

Start ticketverkoop

De ticketverkoop start op:

  • zaterdag 28 augustus vanaf 9u: podium
  • zaterdag 12 juni vanaf 9u: vorming

Omwille van de coronamaatregelen verandert er wel het één en het ander. Hoeveel tickets kunnen we verkopen, in welke bubbels, hoe circuleren we in het gebouw en in de zaal... We werkten de maatregelen helemaal op maat uit van Westrand, hier vind je een overzicht van alle richtlijnen tijdens corona.

Ook dit jaar bieden we slechts één abonnementsformule aan: ABO 4. Vanaf 4 voorstellingen krijg je dus al korting! Je kan enkel reserveren voor voorstellingen. Twee weken voor de voorstelling krijg je een betalingsuitnodiging, op dat ogenblik zijn we pas zeker dat een voorstelling kan plaatsvinden. 

Een seizoen vol grote en kleine beslissingen

Op zoek naar wat iedereen verbindt, groot en klein, rijk of arm, kwamen we uit bij wat mensen onderscheidt van alle andere wezens op aarde: kunnen kiezen, mogen kiezen, beslissingen nemen. Terwijl dieren door instinct gedreven worden, heeft de mens, naast zijn instinct, morele, ethische, rationele en emotionele motieven. De kennis van goed en kwaad zoals staat geschreven in de Bijbel. Daar viel, naar verluidt, de allereerste grote beslissing: bijt ik in de appel of niet?

Grote Beslissingen is de kapstok waaraan we (een deel van) ons programma hangen. Van voorstellingen over grote levensvragen tot het ludieke van keuzes maken. Zo starten we het seizoen met een keuze voor het publiek: de avond zelf beslis jij welke film wordt vertoond. Kom je uit je luie zetel of blijf je in je kot?

Meer over dit thema