Seizoen 20 | 21

Na de zomer verwelkomen we je met veel enthousiasme in het nieuwe cultuurseizoen. We passen onze hele werking aan om te voldoen aan de regels rond social distancing en hygiëne. Een overzicht van alle maatregelen vind je hier.

Het zal (even) niet meer zijn zoals vroeger, maar er blijft veel om naar uit te kijken. Neem dus snel een duik in het programma van seizoen 20-21. Het programma blijft evenwel onderhevig aan verdere evoluties, op de website vind je steeds de laatste stand van zaken. De ticketverkoop start op 22 augustus.

Naar het programma 20-21     

Naar de online brochure

Een seizoen vol grote en kleine beslissingen

Op zoek naar wat iedereen verbindt, groot en klein, rijk of arm, kwamen we uit bij wat mensen onderscheidt van alle andere wezens op aarde: kunnen kiezen, mogen kiezen, beslissingen nemen. Terwijl dieren door instinct gedreven worden, heeft de mens, naast zijn instinct, morele, ethische, rationele en emotionele motieven. De kennis van goed en kwaad zoals staat geschreven in de Bijbel. Daar viel, naar verluidt, de allereerste grote beslissing: bijt ik in de appel of niet?

Grote Beslissingen is de kapstok waaraan we (een deel van) ons programma hangen. Van voorstellingen over grote levensvragen tot het ludieke van keuzes maken. Zo starten we het seizoen met een keuze voor het publiek: de avond zelf beslis jij welke film wordt vertoond. Kom je uit je luie zetel of blijf je in je kot?

Meer over dit thema

Start ticketverkoop

De ticketverkoop start op zaterdag 22 augustus:

  • vanaf 9u: podium
  • vanaf 14u vorming

Omwille van de coronamaatregelen verandert er wel het één en het ander. Hoeveel tickets kunnen we verkopen, in welke bubbels, hoe circuleren we in het gebouw en in de zaal... We werkten de maatregelen helemaal op maat uit van Westrand, hier vind je een overzicht van alle richtlijnen tijdens corona.

Ook nieuw is dat er dit jaar nog slechts één abonnementsformule is: ABO 4. Vanaf 4 voorstellingen krijg je dus al korting!

Geen seizoensbrochure, wel een handige kalender!

Omdat het programma onderhevig blijft aan verdere evoluties, kiezen we dit jaar voor een beknopte folder in plaats van de lijvige seizoensbrochure. Krijg je deze eind juli graag in je brievenbus? Vraag hem dan voor 10 juli aan via onderstaande link. Vergeet zeker je adres niet in te vullen. Je kan je exemplaar natuurlijk ook gewoon komen halen in Westrand. 

Vraag de kalender aan