De Padelburen

Safier en Het Prethuis
TE GAST
do 2 mei 20:30 - 22:50
do 2 mei
20:30 - 22:50
  • do 2 mei
    20:30 - 22:50
    Westrand_Theaterzaal

Een actuele situatiekomedie met kleurrijke personages en hilarische toestanden. De Padelburen verzekert het publiek een avond onvervalste pret!

Godfried en Sonja De Backer wonen heerlijk landelijk. Hoewel dat ‘heerlijk niet meer zo van toepassing is sinds er een padelveld is neergeplant naast hun woning. Vooral Godfried krijgt het danig op zijn zenuwen van het eeuwige getok op de rackets en de bijzonder luidruchtige spelers. Sonja kan die zorgen nog weg-jodelen maar Godfried slaagt er niet in te leven met de Padel-overlast. Het kan zo niet langer verder. Ze schakelen Dimitri de Belder in een joviale immomakelaar, want verhuizen lijkt voor hen de enige optie. Maar hoe een huis te verkopen dat net naast een padelveld ligt? Tenzij een echte padelliefhebber er komt wonen natuurlijk. Barrie is zo iemand, verslaafd aan Padel, net zoals zijn vriendin Rachel. Gaan zij overstag en kan Godfried zijn woning aan hen verslijten? Of is er toch nog een beter plan …?

CAST Peter Bulckaen, Tine Priem, Martine de Jager, Wim Stevens en Jeroen Maes.

 

De voorstelling wordt gespeeld met een pauze: 1e deel 60 minuten, 2e deel 50 minuten

Deze voorstelling is ‘te gast’ en wordt door Westrand productioneel, logistiek en technisch ondersteund maar kadert niet binnen de eigen programmatie.