The Tremendously Royal Unbelievable Theatre Tour

Les Truttes
50 jaar Westrand
za 1 jun 21:00 - 22:20
za 1 jun
21:00 - 22:20
  • za 1 jun
    21:00 - 22:20
    parking Westrand

Les Truttes, terug op de plek waar het allemaal in 1996 begon, de Westrandparking in Dilbeek, een zinderend slotfeest van 50 Jaar Westrand.

 

In 1996 was het een gelegenheidsband die de jureringstijd bij Betonrock, een Dilbeeks rockconcours opvulde. Wat begon als een éénmalige grap is ruim 28 jaar later uitgegroeid tot een gevestigde waarde.

Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard. De creatieve mix van muziek en spektakel, met de nodige dosis humor, maakt hen onnavolgbaar en uniek. Elk optreden is een theatraal totaalspektakel dat niemand onberoerd laat. Covers brengen is één ding; ze met dezelfde energie en overgave spelen als Les Truttes is vrijwel ongezien. Ze keren terug naar de plek waar het allemaal begon, de Westrandparking in Dilbeek. Als slotevent van 50 jaar Westrand maken ze er een zinderend feest van!

 

The Tremendously Royal Unbelievable Theatre Tour

Les Truttes vertrekken in 2024 op tournee met ‘The Tremendously Royal Unbelievable Theatre Tour’! Een nieuw en betoverend totaalspektakel. Het majestueuze ‘T.R.U.T.-theater’ opent zijn deuren voor een verbluffend schouwspel waar de grenzen van entertainment vervagen. Les Truttes nemen je ook deze keer mee op een muzikale reis vol verrassingen, waarbij geen enkel genre veilig is voor hun unieke interpretatie. Elk nummer is onverwacht meeslepend, elke act ongedacht aangrijpend. Met ondeugende humor en ongebreidelde creativiteit weten ze de juiste snaar te raken bij het publiek. Keer op keer.


LT is een hitmachine aan een moordend tempo, een genadeloze ‘live experience’. Een orkaan van entertainment die door het universum raast, en jij zit er middenin!  Met ‘T.R.U.T.’ zeggen ze rechtuit waar het op staat en word je letterlijk betoverd Spectacular! Spectacular!
Komt dat zien!

Credits

Les Truttes

Mr. SLY – Master of Ceremony
Miss Kitty K. – Vocals
Mr. Phil The Face – Guitars
Mr. Animal G. – Drums (Gerrit De Cock)
Mr. PH Morris – Bass
Dr. Stereo Steve – Keyboards

volg Les Truttes op  www.facebook.com/lestruttes - www.instagram.com/lestruttes

www.lestruttes.be