Philippe Barbé

BLAFWAF ZKT.

BLAFWAF
do 14 nov 20:30 - 22:00
do 14 nov
20:30 - 22:00
  • do 14 nov
    20:30 - 22:00
    Westrand - theaterzaal (stoelkeuze)

Kom kijken naar deze cabaretiers van Dilbeekse bodem.

In een nieuwe bezetting laat Blafwaf weer van zich horen. De onbegraasde weide is verrassend en aanlokkelijk fris. Nieuwsgierig en met humor als krachtig positief wapen bakenen ze verder hun territorium af. De eenvoud van de dagelijkse banaliteit in combinatie met een veelvoud van snaren en percussie vormt de basis van hun pretentieloos humorconcert. BLAFWAF ZKT. Neemt je mee in een herkenbare rollercoaster van nutteloze levensvraagstukken. Want … jij zoek t toch ook?

BLAFWAF is niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan de lachspieren.

BLAFWAF
Erik en Tim van cabaretgroep Blafwaf hebben reeds hun sporen op het podium meer dan verdiend. Naast hun gemeenschappelijke roots delen ze ook de passie van het woord, de lach en een streepje muziek. Als rasechte muzikanten en geestige geesten, reizen ze menig cultuurcentrum af met hun voorstellingen. De eenvoud van de dagelijkse banaliteit in combinatie met een veelvoud van snaren, percussie en rietblazers vormt de basis van hun pretentieloos kleinkunstcabaret.
BLAFWAF viel al regelmatig in de prijzen: finalist van de humorklas van Radio 2 in 2014, winnaar van het Utrechts Cabaretfestival 2016, winnaar van het Vlaams kampioenschap voor straatmuzikanten 2018. 

Credits

Creatie en uitvoering Tim Somers, Erik Walckiers
Coaching Stefaan Dewinter

Duur van de voorstelling: 90 minuten zonder pauze

Link naar site gezelschap: www.blafwaf.be

Volg Blafwaf via https://www.facebook.com/blafwaffligem